Eén pot, talloze manieren om te koken

Een snelkookpan is een echt veelzijdig. Bespaar tijd en energie met dit veelzijdig ontwerp dat het goede van het voedsel beschermt.

Lekker. Gezond. En een stuk sneller

Rijke smaak.
Rijke smaak.
In de snelkookpan kookt voedsel in zijn eigen vocht zonder zuurstof en ontwikkelt zo zijn eigen intense smaak. Lekkere groenten, ongelooflijk mals vlees, zachtjes gegaarde vis en perfecte granen en peulvruchten zijn een gegarandeerd succes met een snelkookpan. En niet te vergeten heerlijke stoofschotels en soepen. 
Rijke smaak.

Geen misverstanden meer

Er doen vele geruchten, mythes en vooroordelen de ronde over snelkookpannen, ook al worden ze sinds 1927 gebruikt en zijn ze erg geliefd. Tijd om de grootste misvattingen van vandaag de dag op te helderen.

Dienen snelkookpannen niet enkel voor stoofschotels? 
Dienen snelkookpannen niet enkel voor stoofschotels? 

Met een snelkookpan heeft u talloze mogelijkheden! Stoofschotels zijn echte klassiekers, maar er zijn nog veel meer smakelijke opties om te ontdekken.

  • Vlees: Kippenborst en pulled pork
  • Lepelsgewijs: Groentesoepen en bouillons
  • Rijstgerechten: Risotto en rijstpudding
  • Mediterraans: kruidige smeersels en aromatische sauzen
  • Voor bij het ontbijt: Confituur en vruchtensap
  • Kindermenu: Pap en babyvoeding
  • Als dessert: Cheesecake en dulce de leche
Dienen snelkookpannen niet enkel voor stoofschotels?